Aircoservice Actie

Aircoservice Actie

Aircoservice Actie

De zomermaanden staan weer voor de deur! De temperaturen lopen gestaag op en voordat u het weet zitten we weer midden in een hittegolf. Heeft u al leuke uitjes met de auto op de planning staan of rijdt u dagelijks naar het werk? Zorg dan dat uw airco optimaal werkt!

Om u het de aankomende maanden zo comfortabel mogelijk te maken hebben wij een speciale voorjaarsdeal voor u:

Doe nu een aircoservice* voor maar € 89,- en krijg een GRATIS geurbehandeling. * Inclusief 100 gram R134a koudemiddel. Prijs voor R1234yf op aanvraag.

Waarom een aircoservice?

De airco in uw auto zorgt niet alleen voor een koel hoofd, maar ook een snel reactievermogen. Bij een temperatuur boven de 35 graden in de auto, kan de kans op ongelukken toenemen. Bestuurders met de airco kunnen zich beter concentreren, ervaren minder stress en hebben een sneller reactievermogen! De airco draagt dus bij aan uw comfort én veiligheid.

Om uw airco goed werkend te houden is het van belang dat u deze goed en regelmatig onderhoud. Elk jaar verliest uw aircosysteem 8 tot 10% koudemiddel. Tevens verliest de PAG olie de smerende werking. Om te voorkomen dat de aircopomp stuk loopt en om een frisse auto te garanderen, adviseren wij om eens per jaar langs de werkplaats te komen voor een aircoservice!

Wat doen wij tijdens een aircoservice?

Tijdens de aircoservice wordt uw airco bijgevuld met koudemiddel en uw PAG olie vervangen. Bij de airco reiniging worden door middel van een reinigingsmiddel de bacteriën en schimmels in de luchtkanalen verwijderd. Hierdoor heeft u geen last meer van nare geurtjes.

Om u goed voor te bereiden om de aankomende maanden, hebben wij een speciale actie! Maak nu gebruik van onze aircoservice* voor maar € 89,- en krijg een GRATIS geurbehandeling. Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen